top of page

Wat kun je verwachten bij een 4Handen massage?

​Allereerst maken we bij binnenkomst even kennis. Daarna is het verplicht om een douche te nemen en je te wassen met heerlijke douchegel. Keuze uit diverse soorten Rituals of een neutrale douchegel. Achteraf douchen is uiteraard ook mogelijk en fijn om weer schoon en fris op pad te gaan.

 

​Dan mag je plaatsnemen op het massage-bed en zijn we allemaal naakt. Allereerst beginnen wij met de massage van je rug, schouders, armen benen en kuiten. In het begin zal het voelen als een lekkere ontspanningsmassage die langzaam maar zeker overgaat naar het erotische en zullen we ook uitgebreid aandacht besteden aan al je intieme gevoelige plekjes.

 

​Je zult merken dat wij niet doen aan een kunstje of toneelstukje maar dat wij ons geheel laten leiden vanuit onze passie en gevoel.

 

​Wij gaan samen met jou helemaal op in het moment en zullen onze handen en vingers zelf hun weg vinden. Dat is zichtbaar en voelbaar.​ Na verloop van tijd mag je je omdraaien op je rug waarbij wij

verder gaan met het masseren van je schouders, armen, buik, geslachtsdeel en benen.

 

Nu zullen wij  jou steeds meer gaan teasen en je brengen tot het randje. Dit blijven wij herhalen totdat je het niet meer houdt en heerlijk klaarkomt. Nu kan het zo zijn dat je je toch niet zo tot mannen aangetrokken voelt. In dat geval zal ik mij bezig houden met Sissy en zij met ons. Of wat jij opwindend vindt. Er gebeurt nooit iets wat jij niet wilt en zullen wij jouw grens respecteren.

 

Verder mag je met ons spelen en doen we extra dingen zoals genoemd bij de mogelijkheden. We laten gebeuren wat er gebeurt en kunnen ons lekker laten gaan met respect voor elkaar.

 

Dit is een beknopte beschrijving van hoe een en ander in zijn werk kan gaan en dat is bij iedereen weer anders. Wat zeker is, is dat wij ontzettend genieten in het geven van de 4handen massage en dat graag samen met jou willen beleven.

bottom of page