Wat kun je verwachten bij een 4Handen massage?

​Allereerst maken we bij binnenkomst even kennis. Daarna is het verplicht om een douche te nemen en je te wassen met douchegel. Achteraf douchen is uiteraard ook mogelijk en fijn om weer schoon en fris op pad te gaan.

 

​Dan mag je plaatsnemen op het massage-bed en zijn we allemaal naakt. Allereerst beginnen wij met de massage van je rug, schouders, armen benen en kuiten. In het begin zal het voelen als een lekkere ontspanningsmassage die langzaam overgaat naar het erotische en zullen we ook uitgebreid aandacht besteden aan je intieme gevoelige plekjes.

 

​Je zult merken dat wij niet doen aan een kunstje of toneelstukje maar dat wij ons geheel laten leiden vanuit onze passie en gevoel.

 

​Wij gaan samen met jou helemaal op in het moment en zullen onze handen en vingers zelf hun weg vinden. Dat is zichtbaar en voelbaar.​ Na verloop van tijd mag je je omdraaien op je rug waarbij wij

verder gaan met het masseren van je schouders, armen, buik, geslachtsdeel en benen.

 

Nu zullen wij  jou steeds meer gaan teasen en je brengen tot het randje. Dit blijven wij herhalen totdat je het niet meer houdt en heerlijk klaarkomt. Verder mag je ons aanraken/strelen maar alles vanuit respect voor elkaar.

 

Dit is een beknopte beschrijving van hoe een en ander in zijn werk kan gaan en dat is bij iedereen weer anders. Wat zeker is, is dat wij ontzettend genieten in het geven van de 4handen massage en dat samen graag met jou willen beleven.