Mogelijkheden Mannen

Van top tot teen professioneel, maar vooral heerlijk  full body gemasseerd worden met  (neutrale) massage-olie, waarbij elk gevoelig plekje uitgebreid aan bod komt en de  spanning lekker langzaam wordt opgebouwd!

Mogelijkheden Vrouwen

Wil jij ook eens lekker genieten van een massage  of van een fantasie die je hebt en misschien meer, zonder verplichtingen en gedoe achteraf, dan ben je van harte welkom.

 

Bij mij staat  jouw genot centraal en respecteer ik je grenzen, zodat jij je totaal kunt overgeven aan het genot en mij weer verlaat met een "Big Smile".

 

Als je lekker de tijd wilt nemen  bied ik de mogelijkheid van een  "All inclusive", waarbij we niet op de tijd letten en alles mag maar niets moet!

Mogelijkheden Stellen

Zijn jullie een stel en fantaseren jullie er weleens over om jullie  grenzen te verleggen, of een fantasie in praktijk te brengen, dan is dit een leuke en spannende mogelijkheid. Beiden tegelijk of ieder apart heerlijk gemasseerd worden? 

 

Of misschien wil je je partner eens verrassen met een erotische massage.  Wil je misschien toekijken hoe de ander onder handen wordt genomen? Niets moet, veel is mogelijk en staat jullie genot centraal!

 

Als jullie lekker de tijd willen nemen bied ik de mogelijkheid van een  "All inclusive", waarbij we niet op de tijd letten.

4 Handen Massage 

Naast de massages die ik geef, bied ik nu ook samen met tantrika Nicole een onvergetelijke 4 handen massage aan. Je ontvangt tegelijkertijd mannelijke en vrouwelijke energie. Dat is een ware sensatie.