top of page

Van top tot teen professioneel, maar vooral heerlijk erotisch full body gemasseerd worden met  (neutrale) massageolie, waarbij elk gevoelig plekje uitgebreid aan bod komt en de erotische spanning lekker langzaam wordt opgebouwd.

 

In combinatie met een erotische massage is er meer mogelijk, laat ik je heerlijk genieten en neem ik graag alle tijd voor je.

Wil jij ook eens lekker genieten van een erotische massage zonder verplichtingen en gedoe achteraf, dan ben je van harte welkom.

 

Bij mij staat  jouw genot centraal en respecteer ik je grenzen, zodat jij je totaal kunt overgeven aan het genot en mij weer verlaat met een "Big Smile".

 

Als je lekker de tijd wilt nemen bied ik de mogelijkheid van een  "All inclusive", waarbij we niet op de klok kijkenen en alles mag maar niets moet!

Zijn jullie een stel en fantaseren jullie er weleens over om jullie  grenzen te verleggen, of een fantasie in praktijk te brengen, dan is dit een leuke en spannende mogelijkheid. Beiden tegelijk of ieder apart heerlijk erotisch gemasseerd worden? 

 

Of misschien wil je je partner eens verrassen met een erotische massage.  Wil je misschien toekijken hoe de ander onder handen wordt genomen? Niets moet, veel is mogelijk en staat jullie genot centraal!

 

Als jullie lekker de tijd willen nemen bied ik de mogelijkheid van een  "All inclusive", waarbij we niet op de klok kijken en jullie je lekker kunnen laten gaan.

Af en toe geef ik samen met Sissy 4Handen massage.

bottom of page