Ik  ontvang graag nette en verzorgde mannen, vrouwen en stellen privé bij mij  thuis in Hilversum.  Je kunt gratis in de buurt parkeren en goed met ov te bereiken. (7 min lopen vanaf Station Hilversum).

 

Bij mij komen o.a. bi-schierige mannen die het e.e.a. willen ontdekken, maar ook zeker hetero- en homo mannen die het eens een keer willen ervaren! Stellen, ook gelegenheids-stellen die eens wat meer willen ontdekken en hun seksuele grenzen verleggen. Ook vrouwen die zichzelf een "me time moment" gunnen om te genieten van een erotische massage.

 

Hygiëne en respect vind ik heel belangrijk en dat verwacht ik ook van jou. ​Verder ben ik discreet en staat jouw privacy centraal. Leeftijd, uiterlijk en afkomst vind ik niet belangrijk, zolang je maar 21+ bent. Verder is het belangrijk dat je jezelf bij het eerste contact met mij netjes voorstelt.

 

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Denk hierbij aan schone handdoeken, neutrale douchegel en een lekkere douche. De massage-ruimte is sfeervol, discreet en hygiënisch.