Ik  ontvang je privé bij mij  thuis in Hilversum.  Je kunt gratis parkeren en goed met ov te bereiken. (7 min lopen vanaf Station Hilversum).

 

Bij mij komen o.a. bi-schierige mannen die het e.e.a. willen ontdekken,  maar ook hetero- en homo mannen die het eens een keer willen ervaren! Stellen, ook gelegenheids-stellen die eens wat meer willen ontdekken en hun seksuele grenzen verleggen. Tevens komen er vrouwen die het zichzelf gunnen om te genieten van een erotische massage en eventueel meer. 

 

Hygiëne en respect vind ik heel belangrijk en dat verwacht ik ook van jou. ​Verder ben ik discreet en staat jouw privacy centraal. Leeftijd, uiterlijk en afkomst vind ik niet belangrijk, zolang je maar 25+ bent.

 

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Denk hierbij aan schone handdoeken, neutrale douchegel en een lekkere douche. De massage-ruimte is sfeervol, discreet en hygiënisch. Heb je last van verkoudheid, hoesten, keelpijn e.d. dan ontvang ik  je graag nadat je hersteld bent. Gezondheid first zowel voor jou als voor mij.

Kwaliteit

Gezondheid

HygiËne

Respect

Discretie

Privacy

Veiligheid