top of page

 

Ik  ontvang graag nette en verzorgde ,zowel mannen als vrouwen en stellen discreet bij mij thuis in Hilversum of indien gewenst op locatie. (thuis/hotel). Ik ben  overigens ook goed met het ov te bereiken. (5 min lopen vanaf Station Hilversum). 

 

Bij mij komen o.a. bi-schierige mannen maar ook zeker hetero- mannen die willen ervaren hoe het is om door een man erotisch aangeraakt te worden.

 

Maar ook stellen die op deze manier eens wat meer willen ontdekken. En gelukkig ook steeds meer vrouwen die zichzelf een "me time moment" gunnen om te genieten van een erotische massage al dan niet gebruikmakend van de extra mogelijkheden.

 

Hygiëne en respect vind ik heel belangrijk en dat verwacht ik ook van jou. ​Verder ben ik discreet en is jouw privacy net zoals die van mij belangrijk. Leeftijd, maar wel 25+, uiterlijk en afkomst vind ik niet belangrijk, 

 

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Denk hierbij aan schone handdoeken, heerlijke Rituals of neutrale douchegel en een lekkere douche. De massage-ruimte is sfeervol, discreet en hygiënisch.

bottom of page