top of page

"Wat kan ik verwachten Marc?" Dat is de vraag die ik regelmatig te horen krijg. Eigenlijk is het best moeilijk uitleggen, want elke persoon is weer anders. Mijn massages zijn namelijk geen standaard kunstje, maar een passievolle belevenis. Ik ontvang niet aan de lopende band en kies graag kwaliteit boven kwantiteit.

 

Voor jou geruststelling, er gebeurt niets wat jij niet wil en ben ik gemakkelijk in de omgang zodat het "ijs" snel gebroken zal zijn als je bij mij bent.

 

Dus hier even summier een beschrijving van hoe een en ander in zijn werk gaat. De praktijk moet je zelf komen ervaren, maar ik kan je verzekeren dat je enorm zult genieten.

 

Nadat wij een afspraak hebben gemaakt krijg je mijn adres in Hilversum. Eenmaal bij elkaar maken we even kennis. Voorafgaand aan de massage is het verplicht om te douchen. Je kunt dan gebruik maken van diverse heerlijke Rituals douchegels of indien gewenst een geurloze douchegel.

Daarna kunnen we  fris en schoon beginnen met de massage waarbij we beiden desgewenst naakt zijn. Ik begin altijd eerst met een ontspanningsmassage van de nek, rug, billen, benen en eventueel voeten.  Op deze manier kom je heerlijk tot je ontspanning. Tussentijds masseer ik natuurlijk ook "plagend" al je gevoelige plekjes zodat de opwinding en het verlangen lekker toeneemt.

 

Dan wordt het tijd dat je je omdraait op je rug zodat ik alle aandacht kan geven aan de voorkant van je lichaam. Ook nu wordt alles weer vakkundig gemasseerd,  met alle aandacht voor de zeer gevoelige plekjes waarbij de erotische spanning langzaam wordt opgebouwd op weg naar een geweldig hoogtepunt.

Dit is maar een beknopte beschrijving van wat je zoal kunt verwachten. Mijn massages zijn altijd afgestemd op de persoon zelf. Daarom kan ik volledig vanuit mijn gevoel en spontaniteit masseren.

 

Zoals je hebt kunnen lezen is er erotisch veel mogelijk met respect voor elkaar. Vertel me vooral wat je lekker vindt, dan kan ik er tijdens de massage sessie rekening mee houden. Het gaat tenslotte om jouw genot en (ont)spanning en hoop ik op een fijn samenzijn met jou.

Tot slot, staat bij mij gezondheid , respect, privacy, hygiëne en veiligheid op de eerste plaats. Ik laat mij regelmatig preventief testen voor jouw en mijn gezondheid.

bottom of page