Een Erotische massage is te vergelijken met een ontspanningsmassage, maar nu worden ook je erogene zones mee gemasseerd. Op het eind bezorg ik je een heerlijk hoogtepunt. 

 

Een Lingham/Tantra/Edging massage  is naast de lichaams-massage een aangename massage van de penis en ballen en zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest. Hierbij is het doel dat je niet snel klaarkomt maar juist je energie behoudt om je verlangen te laten toenemen.

 

Wanneer je lekker ontspannen bent na de lichaams massage, giet ik wat warme olie op je penis en ballen, om deze vervolgens afwisselend van zachtjes en teder naar wat harder en steviger te masseren.

 

Telkens wanneer ik merk dat er een ejacuatie aankomt zal ik gas terugnemen om vervolgens weer verder te gaan. Elke keer zal je wat dichterbij je orgasme komen, totdat je het niet meer houdt en in totale ontspanning zeer intens zal klaarkomen.

 

Een Body2bodymassage, bij deze massage masseer ik je lichaam met die van mij en glij ik heerlijk over je heen zodat je ook alles van mij voelt. Deze vorm kan gecombineerd of toegevoegd worden aan een van de massages.

 

Een Prostaatmassage voor de man houdt in het masseren van de prostaat. Deze ligt vrij dicht bij de ingang van de anus.Dit geeft een intens gevoel. Ook het klaarkomen tezamen met het masseren van de prostaat is bijzonder intens.

De All inclusive massage is de erotische massage gecombineerd met de extra mogelijkheden of een keuze daaruit. Als je wat meer wil ontdekken is dit een goede keuze. Het is hierbij ook toegestaan dat je mij aanraakt of met me speelt. 

Een Kinky massage is een massage waarbij gebruik gemaakt kan worden van diverse leuke speeltjes, o.a. hand- en voetboeien, blinddoek dildo, vibrator, buttplug, tepelklemmen etc. Ook spanking is mogelijk.

De masseur is bij deze massage dominant.

 

Yonimassage: Eerst wordt het lichaam liefdevol en ontspannend gemasseerd, waarna de massage zich langzaam verplaatst naar het gebied van onderbuik, heupen, liezen en de schaamstreek. Als dat goed voelt voor je en je durft verder te gaan, masseer ik eerst de buitenkant van de yoni om vervolgens de binnenkant te masseren en mag je je helemaal laten gaan.

 

Belangrijk is dat ik  niets doe wat jij niet wilt; zorgvuldige afstemming is heel erg belangrijk. Ik ga dus nóóit jouw grens over en zal tijdens de massage-sessie regelmatig controleren of jij ok bent.

 

Bij alle massage's gebruik ik neutrale massageolie die niet irriteert of slecht is voor de huid.

Men Massage.jpg
Bed massage.jpg