top of page

 

Een Lingham/Tantra/Edging massage voor mannen  is naast de lichaams-massage een aangename massage van de penis en ballen en zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest. Hierbij is het doel dat je niet snel klaarkomt maar juist je energie behoudt om je verlangen te laten toenemen.

 

Wanneer je lekker ontspannen bent na de lichaams massage, giet ik wat warme olie op je penis en ballen, om deze vervolgens afwisselend van zachtjes en teder naar wat harder en steviger te masseren.

 

Telkens wanneer ik merk dat er een ejacuatie aankomt zal ik gas terugnemen om vervolgens weer verder te gaan. Elke keer zal je wat dichterbij je orgasme komen, totdat je het niet meer houdt en in totale ontspanning zeer intens zal klaarkomen.

 

Een Body2bodymassage, bij deze massage masseer ik je lichaam met die van mij en glij ik heerlijk over je heen zodat je ook alles van mij voelt. Deze vorm kan gecombineerd of toegevoegd worden aan een van de massages.

 

Een Prostaatmassage voor de man houdt in het masseren van de prostaat. Deze ligt vrij dicht bij de ingang van de anus.Dit geeft een intens gevoel. Ook het klaarkomen tezamen met het masseren van de prostaat is bijzonder intens.

De All inclusive massage is de erotische massage gecombineerd met de genoemde mogelijkheden of een keuze daaruit. Als je wat meer wil ontdekken is dit een goede keuze. Het is hierbij ook toegestaan dat je mij aanraakt binnen de grenzen van de mogelijkheden. 

Een Kinky massage is een massage waarbij gebruik gemaakt kan worden naar keuze van diverse leuke speeltjes, o.a. hand- en voetboeien, blinddoek dildo, , spanking incl. de mogelijkheden of een keuze daaruit. 

 

Tantra massage voor vrouwen: Eerst wordt het lichaam liefdevol en ontspannend gemasseerd en we de verbinding met elkaar opzoeken. Waarna de massage zich langzaam verplaatst naar het gebied van onderbuik, heupen, liezen en de schaamstreek. Als dat goed voelt masseer ik eerst de vulva. Voor het totale genot kan ik ook met toestemming van jou de binnenkant van de vagina (g-spot) te masseren. 

Belangrijk is te weten dat ik niets doe wat jij niet wil of wat niet goed voelt.

 

Bij alle massage's gebruik ik neutrale massageolie die niet irriteert of slecht is voor de huid.

Erotische massage
Erotische massage
bottom of page